top of page

Danneels Interieur voor parket, laminaat en houten vloeren

Als u meer te weten wilt komen over alles wat te maken heeft met houten vloeren, parket en laminaat dan is Danneels Interieur het juiste adres. Kom op afspraak eens een kijkje nemen in onze schitterende toonzaal in Knokke-Heist. U vindt daar echt alles wat een meerwaarde kan geven aan uw vloer én uw woning!

Er gaat natuurlijk niets boven de karakteristieke schoonheid die hout nu eenmaal heeft. Kies dan maar eens uit al die houtsoorten met hun eigen tekening en nerfstructuur. Als vloer biedt hout ook flink wat voordeel: het neemt de omgevingstemperatuur aan, zodat een houten vloer absoluut niet koud is. Bovendien isoleert hout warmte, wat natuurlijk in stookkosten scheelt!

U kunt bij ons terecht voor zowel laminaatvloeren, legklaar en massief parket als de renovatie van oud parket. Wij bieden u een ruime keuze uit kwaliteitsproducten van een groot gamma topmerken en oplossingen van eigen fabricaat.

Voor vloerplanken en parket kan Danneels Interieur u verrassen met diverse keuzemogelijkheden uit allerlei houtsoorten: grenen, vuren of ander naaldhout, beuken, eiken, esdoorn, essen, kersen, ander loofhout of tropisch hout.


Contacteer Danneels Interieur voor meer informatie over onze houten vloeren!

Danneels Interieur
bottom of page